Vacature: Verzuimcoach

Heb jij interesse in verzuimmanagement en schadelastbeheersing? Ben jij een kei in procesbewaking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vertel je op een verjaardag?

“Als Verzuimcoach richt ik mij op het vergroten van kennis over verzuimmanagement bij werkgevers en bied ik praktische ondersteuning bij onder andere preventie en duurzame inzetbaarheid. Onze afdeling beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals preventiemanagers, arbeidsdeskundigen, juristen en arbeidshygiënisten. Zonder op de stoel van de arbodienst te gaan zitten, volg ik de verzuimmelding en bied waar nodig extra ondersteuning.”

Hoe ziet je dag eruit

Je start je werkdag met een cappuccino, bekijkt je mailbox en gaat aan de slag. Je controleert eerst de uitgevoerde acties van klanten in het verzuimregistratiesysteem (Verzekeringsinzicht) en onderneemt actie richting de werkgever waar nodig. Daarna zet je een signaal uit richting de verzekeraar, tussenpersoon en arbodienst inzake een verzuimdossier. Met de lunch ga je relaxen in de kantine of loop je naar het winkelcentrum. Na je lunchpauze gaat de telefoon over; de receptie belt jou omdat een werkgever je terugbelt. Jij weet het gesprek zo te vormen dat de klant met een glimlach op zijn gezicht ophangt en op de hoogte is van het gehele re-integratieproces (WvP, Arbowetgeving etc.). Daarna pak je je werkzaamheden van de ochtend verder op en verwerkt tot slot nog een aantal verzuimmutaties. Met een goed gevoel sluit jij je computer af en rondt de dag af met een sportlesje bij de sportschool om de hoek.

Wie ben jij?

Je wilt graag wegwijs gemaakt worden in de arbodienstverlening en in het verzekeringswezen. Jouw kennis van inkomensverzekeringen vormt de basis van jouw verdere leercurve als Verzuimcoach. Daarnaast heb je minimaal MBO werk- en denkniveau, ben je proactief en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • Vanzelfsprekend faciliteren wij het om vakdiploma’s te behalen en uit te breiden;
  • Flexibele werktijden;
  • Een marktconform salaris, collectieve pensioenregeling en een goed aanbod van collectieve verzekeringen;
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Velserbroek (regio Haarlem) binnen een informeel team;
  • Sporten/fitness op kosten van de werkgever;
  • De personeelsvereniging zorgt voor veel gezelligheid in de vorm van borrels, feesten en uitjes.

Wie zijn wij?

Consense Arbo B.V. ondersteunt werkgevers bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. De dienstverlening staat voor helder re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van zowel werkgever als werknemer, deskundigheid en creëren van concrete acties in uiteenlopende verzuimsituaties.

Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 085 – 773 18 26.

Ben jij de collega die wij zoeken en kom je graag ons team versterken? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.