Verzuimcoach

32 – 40 uur per week

Wat vertel je op een verjaardag?

“Als Verzuimcoach richt ik mij op het vergroten van kennis over verzuimmanagement bij werkgevers en bied ik praktische ondersteuning bij onder andere preventie en duurzame inzetbaarheid. Onze afdeling beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals preventiemanagers, arbeidsdeskundigen, juristen en arbeidshygiënisten. Zonder op de stoel van de arbodienst te gaan zitten, volg ik het verzuimdossier en bied waar nodig extra ondersteuning aan de werkgever.”

Hoe ziet je dag eruit

Geen dag is hetzelfde, maar je start de dag met een goede cappuccino (thee kan natuurlijk ook), je bekijkt je mailbox en gaat aan de slag. Je controleert eerst de uitgevoerde acties van werkgevers in het verzuimregistratiesysteem en onderneemt actie richting de werkgever waar nodig. Daarna zet je een signaal uit richting de verzekeraar, tussenpersoon en/of arbodienst inzake een verzuimdossier. Met de lunch ga je relaxen in de kantine of loop je naar het winkelcentrum. Na je lunchpauze gaat de telefoon over; de receptie belt jou, omdat een werkgever je terugbelt. De werkgever heeft je hulp nodig, want door alle regels en wetgeving, ziet hij door de bomen het bos niet meer. Jij weet het gesprek zo te vormen dat de werkgever met een glimlach op zijn gezicht ophangt en op de hoogte is van het gehele re-integratieproces (WvP, Arbowetgeving etc.). Daarna pak je je werkzaamheden van de ochtend verder op en verwerkt tot slot nog een aantal verzuimmutaties. Met een goed gevoel sluit jij je computer af en rondt de dag af met een sportlesje bij de sportschool om de hoek.

Wie ben jij?

Je wilt graag onderdeel uitmaken van een groeiende en succesvolle organisatie en wegwijs gemaakt worden in de arbodienstverlening en in het verzekeringswezen. Jouw kennis van inkomens-verzekeringen vormt de basis van jouw verdere leercurve als Verzuimcoach. Daarnaast heb je minimaal MBO werk- en denkniveau, ben je proactief en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • Vanzelfsprekend faciliteren wij het om vakdiploma’s te behalen en uit te breiden;
  • Flexibele werktijden;
  • Een passend salaris, collectieve pensioenregeling en een goed aanbod van collectieve verzekeringen;
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Velserbroek (regio Haarlem) binnen een informeel en gezellig team;
  • Sporten/fitness op kosten van de werkgever;
  • De personeelsvereniging zorgt voor veel gezelligheid in de vorm van borrels, feesten en uitjes.

Wie zijn wij?

Consense Arbo B.V. ondersteunt werkgevers bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. De dienstverlening staat voor helder re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van zowel werkgever als werknemer, deskundigheid en creëren van concrete acties in uiteenlopende verzuimsituaties.


Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 085 – 773 18 26.

Ben jij de collega die wij zoeken en kom je graag ons team versterken? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.