Vacature: Verzuimmanager

32 – 40 uur per week

Wil jij je loopbaan starten in de arbodienstverlenging? Ben je pro-actief en durf je ideeën aan te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vertel je op een verjaardag?

“Als Verzuimmanager ben ik verantwoordelijk voor het verwerken en onderhouden van gegevens binnen verzuimcases. Daarnaast coördineer ik de wettelijk te nemen stappen binnen verzuim en re-integratie, zodat onze klanten zo veel mogelijk ontzorgd worden. Dankzij mijn ondersteuning wordt de re-integratie en het herstelproces geoptimaliseerd.”

Hoe ziet je dag eruit

Je start je werkdag bij het koffiezetapparaat, bekijkt vervolgens je mailbox, opent de actielijst in het verzuimsysteem en gaat aan de slag met deze actiepunten. Met de lunch ga je poolen, tafeltennissen, ontspannen in de kantine of loop je naar het winkelcentrum. Daarna pak je je werkzaamheden van die ochtend weer verder op. Je rond de dag af met het bespreken hoe de dag is gelopen en neemt de complimenten in ontvangst.

Wie ben jij?

Je hebt dan wellicht nog geen ervaring in de arbodienstverlening, maar hebt veel zin om te leren en wilt graag wegwijs gemaakt worden in deze branche en in de functie van Verzuimmanager. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en daarnaast ben je vrolijk en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • Flexibele werktijden;
  • Een marktconform salaris, collectieve pensioenregeling en een goed aanbod van collectieve verzekeringen;
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Velserbroek (regio Haarlem) binnen een gezellig en informeel team;
  • Gratis sporten bij Cardio Fitness Noord;
  • De personeelsvereniging zorgt voor veel gezelligheid in de vorm van borrels, feesten en uitjes.

Wie zijn wij?

Consense Arbo B.V. ondersteunt werkgevers bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. De dienstverlening staat voor helder re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van zowel werkgever als werknemer, deskundigheid en creëren van concrete acties in uiteenlopende verzuimsituaties.

Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 085 – 773 18 26.

Ben jij de collega die wij zoeken en kom je graag ons team versterken? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.