Casemanager regio Leeuwarden

Casemanager regio Leeuwarden

24 uur per week

Ben jij gedreven om werkgever en werknemer te begeleiden naar een oplossing bij ziekteverzuim? Ben je proactief en durf je ideeën aan te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij langdurig ziekteverzuim treedt de Casemanager op als klantadviseur. Je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding van medewerkers van onze relaties, inclusief zorgvuldige en accurate verslaglegging daarvan. Je attendeert de relaties op tijdige evaluaties van het Plan van Aanpak en bewaakt de verplichtingen vanuit de Wet verbetering Poortwachter.

Het doel van de functie is, middels kwalitatief hoogwaardige begeleiding van onze relaties, het re-integratie en herstelproces te optimaliseren. De doelstelling wordt bereikt door een actieve rol te spelen in de begeleiding van zowel werkgevers als werknemers. Je voert de regie tussen alle betrokken partijen, je zorgt onder meer voor tijdige opvolging van gemaakte afspraken, inzet van interventies en bijbehorende communicatie met verzekeraars.

Wie ben jij?

 • je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt ervaring met het werkgebied van arbodiensten, re-integratiebedrijven, verzekeraars en wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim;
 • je bent klantgericht en proactief ingesteld;
 • je bent communicatief sterk;
 • je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

“De ondernemer laten ondernemen”, dat is onze missie! Met zo’n 200 collega’s werken wij hier elke dag aan en bieden wij onze relaties een totaalpakket waarbij klantgerichtheid, deskundigheid, ondernemerschap, integriteit en betrokkenheid de boventoon voeren. Consense Arbo Noord maakt onderdeel uit van Boval Groep. Consense Arbo is een middelgrote, gecertificeerde arbodienst die volop in beweging is. Wij ondersteunen werkgevers bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. De dienstverlening staat voor helder re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van zowel werkgever als werknemer, deskundigheid en creëren van concrete acties in uiteenlopende verzuimsituaties. Onze medewerkers laten zich omschrijven als hardwerkend, dienstverlenend en no-nonsens.

Wat bieden wij?

 • je maakt onderdeel uit van een succesvolle, groeiende en informele organisatie;
 • flexibele werktijden en een plaats onafhankelijk werken-regeling;
 • de benodigde faciliteiten om thuis te werken;
 • blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • collectieve pensioenregeling en een ruim aanbod van collectieve verzekeringen;
 • diverse mogelijkheden gericht op vitaliteit;
 • een actieve personeelsvereniging.

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier op onze website! Wil je meer informatie over de vacature van Casemanager, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer 085 – 773 18 26.

Wanneer je bij ons komt werken, voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wij stellen het op prijs als organisaties ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.