Gezondheidskeuringen

Al naar gelang het soort werkzaamheden dat uw werknemers uitvoeren is het vereist dat er gezondheidskeuringen worden uitgevoerd. Als werkgever bent u hiervoor verantwoordelijk. Consense Arbo kan u informeren en adviseren over de keuringen die uw personeel nodig heeft en op welke wijze u dit kunt organiseren.

Onze adviseurs kunnen u informeren over ons brede aanbod van keuringen of deze direct voor u inplannen. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Keuring werken met asbest;
  • Keuring bodemsaneringwerkzaamheden;
  • CBR-keuring voor beroepschauffeurs;
  • Periodiek Medisch Onderzoek*.

Klik hier om u te laten informeren over keuringen voor uw organisatie.

* In de Arbowet is vastgelegd dat u als werkgever uw werknemers periodiek in de gelegenheid moet stellen om deel te nemen aan een medisch onderzoek . Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), voorheen beter bekend onder de naam PAGO, is een gericht arbeidskundig onderzoek naar de effecten van specifieke arbeidsgebonden risico’s op uw medewerkers en algemene gezondheidsrisico’s. Deelname door uw werknemers aan een PMO is op vrijwillige basis. Als werkgever dient u wel aan te kunnen tonen dat u de keuring aanbiedt aan uw medewerkers, bijvoorbeeld via een informatieve tekst in uw personeelsgids.