Arbeidsdeskundige
regio oost Nederland

Fulltime

Krijg jij energie van het begeleiden en adviseren van werknemers en werkgevers? Ben jij altijd op zoek naar de beste manier om iemand weer gemotiveerd aan het werk te krijgen? Ga jij complexe casuïstiek niet uit de weg? Reageer dan op onze vacature arbeidsdeskundige.

Wij zijn op zoek naar een arbeidsdeskundige voor de regio Oost Nederland.

Vacature Arbeidsdeskundige: Wat ga jij doen?

Als specialist op het gebied van re-integratie adviseert de arbeidsdeskundige in situaties die hier om vragen. De arbeidsdeskundige zet mensen en/of middelen in om een arbeidsongeschikte medewerker snel en duurzaam te laten terugkeren in het arbeidsproces.

Consense biedt opdrachtgevers arbo dienstverlening en begeleiding bij ziekteverzuim bij loon doorbetaling, eigen risico dragerschap Ziektewet- en WGA. Daarnaast worden adviezen verstrekt in het kader van preventie en ondersteunen wij arbeidsongeschikte ondernemers (AOV) bij het re-integratieproces.

Jouw talenten

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding tot Arbeidsdeskundige, heeft enkele jaren werkervaring (tot 5 jaar), heeft kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en bij voorkeur kennis van de uitvoering van Eigen risicodragerschap ZW/WGA en AOV.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand met:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Klantgerichte instelling, met oog voor de organisatie;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving en protocollen, procedures en processen;
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Jouw werkomgeving

Deze uitdagende functie zorgt ervoor dat je in een professionele omgeving terecht komt, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je voelt je thuis in een organisatie met een informele en open sfeer. Het bedrijf kenmerkt zich verder door een prestatiegerichte instelling met prettige werkomstandigheden, waar voldoende ruimte is voor gezelligheid met een personeelsvereniging die zorgt voor diverse borrels, feesten en uitjes. Collegialiteit en betrokkenheid staan daarom bij Consense Arbo hoog in het vaandel. Wij bieden daarnaast o.a. sporten/fitness op kosten van de werkgever, een collectieve pensioenregeling en een leaseauto. Uiteraard worden jou ook de faciliteiten om thuis te werken geboden.

Wie zijn wij?

Consense Arbo is een gecertificeerde arbodienst die volop in beweging is. Wij zijn een snel groeiende organisatie die werkgevers ondersteunt bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. De dienstverlening staat voor helder re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van zowel werkgever als werknemer, deskundigheid en creëren van concrete acties in uiteenlopende verzuimsituaties. In verband met groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 085 – 773 18 26.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en kom je graag ons team versterken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV in via ons sollicitatieformulier.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.