Verzuimmanager

32 – 40 uur per week

Wil jij je loopbaan starten in de arbodienstverlenging? Ben je pro-actief en durf je ideeën aan te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vertel je op een verjaardag?

“Als Verzuimmanager ben ik verantwoordelijk voor het verwerken en onderhouden van gegevens binnen verzuimcases. Daarnaast coördineer ik de wettelijk te nemen stappen binnen verzuim en re-integratie, zodat onze klanten zo veel mogelijk ontzorgd worden. Dankzij mijn ondersteuning wordt de re-integratie en het herstelproces geoptimaliseerd.”

Hoe ziet je dag eruit

Je start je werkdag bij het koffiezetapparaat, bekijkt vervolgens je mailbox, opent de actielijst in het verzuimsysteem en gaat aan de slag met deze actiepunten. Met de lunch ga je poolen, tafeltennissen, ontspannen in de kantine of loop je naar het winkelcentrum. Daarna pak je je werkzaamheden van die ochtend weer verder op. Je rond de dag af met het bespreken hoe de dag is gelopen en neemt de complimenten in ontvangst.

Wie ben jij?

Je hebt dan wellicht nog geen ervaring in de arbodienstverlening, maar hebt veel zin om te leren en wilt graag wegwijs gemaakt worden in deze branche en in de functie van Verzuimmanager. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en daarnaast ben je vrolijk en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • je maakt onderdeel uit van een succesvolle, groeiende en informele organisatie;
  • flexibele werktijden en een plaats onafhankelijk werken-regeling;
  • blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • collectieve pensioenregeling en een ruim aanbod van collectieve verzekeringen;
  • een goed bereikbaar kantoor in Velserbroek (regio Haarlem);
  • diverse mogelijkheden gericht op vitaliteit;
  • een eigen bedrijfsbar waar je o.a. kunt poolen, darten en tafeltennissen, maar natuurlijk ook borrelen;
  • een actieve personeelsvereniging

Wie zijn wij?

Consense Arbo is een middelgrote, gecertificeerde arbodienst die volop in beweging is. “De ondernemer laten ondernemen”, dat is onze missie!  Wij ondersteunen werkgevers bij re-integratie van werknemers, ziekteverzuim en preventie. De dienstverlening staat voor helder re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding van zowel werkgever als werknemer, deskundigheid en creëren van concrete acties in uiteenlopende verzuimsituaties. Onze medewerkers laten zich omschrijven als hardwerkend, dienstverlenend en no-nonsens.

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier op onze website! Wil je meer informatie over de vacature van Verzuimmanager, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer 085 773 18 26.

Wanneer je bij ons komt werken, voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wij stellen het op prijs als organisaties ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.