Wij merken dat er bij werkgevers veel extra vragen zijn o.a. over de bedrijfscontinuïteit en het faciliteren van thuiswerken in tijden van deze crisis. De adviseurs van Consense Arbo kan u hierin ondersteunen als u vragen hieromtrent heeft.

Wij kunnen u helpen als u vragen heeft over:

  • de bedrijfscontinuïteit: bijvoorbeeld welke zorgmaatregelen kan/moet ik treffen als werkgever in de productie en/of op de werkplek, hoe bescherm ik kwetsbare werknemers en/of hoe stel ik een bedrijfscontinuïteitsplan op en/of moet ik een crisisteam oprichten en/of hoe communiceer ik dit met mijn werknemers?
  • thuiswerken: bijvoorbeeld over hoe faciliteer ik thuiswerken inclusief ergonomie, inrichten van de werkplek, het afstellen stoel/bureau etc.

Vraag ons om advies

Heeft u vragen over bedrijfscontinuïteit, thuiswerken of ziekteverzuim? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via preventie@consensearbo.nl of via 085-7731826. Wij helpen u graag verder.